Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A löncshús egy vagdalthús fajta, amelyet hazánkban hagyományosan a gyengébb minőségű húsételek közé sorolnak, ugyanis sajnos korábban számos esetben csak a húsfeldolgozás során keletkezett maradékok, illetve a semmilyen más formában fel nem dolgozható részek kerültek bele. A löncshús műbélbe töltve vagy konzervként is megtalálható a boltok polcain. Főbb összetevői: ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa, konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor, antioxidáns, illetve burgonyakeményítő, de természetesen az összetétel gyártónkként változhat. Elkészíthetjük a löncshúst otthon is, sovány sertéshús, marhahús, szalonna, valamint só és különböző fűszerek felhasználásával. A löncshúst ehetjük magában, kenyérrel, mustárral, azonban felhasználhatjuk szendvicskrémek, ritkábban húsételek alapanyagaként.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűtőben.

Löncshús alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!