Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)

leírás

Zsírdús tengeri hal, többszörösen telítetlen zsírsavai az emberi szervezet számára hasznosak. Mint minden hal, a makréla is gazdag B-vitaminokban, káliumban, nátriumban és foszforban. A friss makréla egyenes és rugalmas, hasa domború, húsa fehér, szemei csillogóak és a farka egyenesen áll. Sütésre alkalmas hal, mert bőre ropogósra sül. Hosszú szálkái könnyen eltávolíthatók.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A friss halat a vásárlás napján ajánlatos elkészíteni. Fagyasztásra nem alkalmas.

Makréla alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (4)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Kiss Gourmand
        Kiss Gourmand Sun, 2012-01-22 11:35

        A CBA árusította sokáig, de már nem kapható! Semmi baja nem volt a fagyasztottnak, én rendszeresen vásároltam. Hol lehet venni??

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Sun, 2010-12-12 14:21

        Érdekelne, ha fagyasztásra nem alkalmas akkor miért árulják fagyasztva is az üzletekben!?

        Dobzseh
        Dobzseh Sun, 2011-09-18 20:10

        Ezt szeretném én is kérdezni... Mert nemrég vettem egy pár darabot lefagyasztottam, sajnos. Akkor most dobhatom ki?

        szanikita
        szanikita Sun, 2013-02-10 16:49

        Én Norvégiában élek, és magunk szoktunk halászni nyáron egy évre. Fagyasztva vagy füstölve tároljuk, és semmi baja...