Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A málnaecet a málna levéből, ecetből és cukorból álló ital. Készítése: málnával megtöltünk egy üveget, ecetet adunk hozzá és 8-10 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük a levét. Ezt többször megismételhetjük mindig friss gyümölcsökkel. Végül a leszűrt folyadékhoz cukrot adunk, 1:1 arányban, és 5 percig forraljuk, majd üvegekbe öntjük.1 pohár vízhez 1 ek. málnaecetet és 1 tk. mézet adva, frissítő üdítőitalt kapunk. Salátaöntetek hozzávalójaként is használják, különösen gyümölcssalátákhoz, de a kacsamellel és a szárnyasok májával is harmonizál

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, lezárt palackban.

Málnaecet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!