Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A máj kiemelkedően fontos vasforrása a szervezetnek, érdemes rendszeresen fogyasztani. Ugyanakkor a marha mája az olcsó, kevésbé gyakran vásárolt alapanyagok között van, mivel jellegzetesen erős illata és íze van, amit úgy tompíthatunk, hogy felhasználás előtt néhány órára tejbe áztatjuk. A marha májából készül májkrém, májpástétom is. A marha máját piríthatjuk, illetve megsüthetjük egyben, hagymával, szalonnával, süthetjük kirántva, de készülhet belőle pörkölt, májgombóc leves, vagy akár fasírt is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Marhamáj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!