Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A martini valójában egy vermut, azaz olyan likőrbor féle. Alapja fehérbor, amelyet számos fűszerrel, gyógynövénnyel ízesítenek, amelyek közül az egyik legfontosabb az üröm. A martini általában hozzáadott cukrot is tartalmaz. A martininak több fajtáját különböztetjük meg összetétel, illetve fűszerezés alapján, ezek egyike a Bianco, azaz fehér martini. A legelterjedtebb martini fajta, amelynek lágy, aromás ízét és erős illatát egy kis hozzáadott vanília bolondítja meg. Az édes vermutok közé tartozik. Ihatjuk önmagában jéggel, számos koktél, illetve alkoholos ital alapanyagaként is kiváló, illetve néhány cseppjével ízesíthetünk édes süteményeket, egyéb desszerteket is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Martini Bianco alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!