Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A meggyfának nem csak savanykás gyümölcsét, hanem levelét is felhasználhatjuk a konyhában. Készíthetünk belőle például meggyfalevél teát, amely rendkívül jó hatással van a veseműködésre. Elkészítése egyszerű, egy liter felforralt vízben áztassunk két maréknyi meggyfalevelet. Gyakran használják továbbá savanyúságok, például kovászos uborka, zöld paradicsom készítésénél is, ugyanis különlegesen zamatossá teszi a savanyított zöldségeket.

mikor vegyem

A zsengébb leveleket tavasszal gyűjtsük, de ősz elejéig szedhető.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Meggyfa levél alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!