Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Kanári-szigetekről származó aránylag híg, (általában) csípős mártás.
A mojo gyűjtőnév, a mojo picon (vörös mojo) fő alapanyaga a paprika mellett a chili, míg a mojo verde (zöld mojo) esetében petrezselyemmel és korianderrel ízesítik a sült paprikát. Savanykás ízét az ecet vagy valamilyen citrusféle adja.
Grill ételek (zöldségek, húsok, halak) tökéletes kísérője lehet.

mikor vegyem

Bármikor. Ha saját magunk készítjük, érdemes friss alapanyagokkal dolgozni.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Mojo szósz alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!