Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Nori: japánul a különböző ehető tengeri füveket illetve vörösalgákat hívják így. A norit elsősorban a szusi és az onigiri betekeréséhez használják, de gyakran ízesítik vele a leveseket is. Kalcium és vas tartalma igen magas. A nori elnevezést gyakran használják azokra az élelmiszeripari termékekre, melyeket ezekből a tengeri „zöldségekből“ állítanak elő. Előállítási mechanizmusa emlékeztet a papírkészítésre. A boltokba kerülő termék, tehát a nori lap egy megközelítőleg 18x20cm-es, 3 grammos, papír vékonyságú, sötét, fekete vagy zöld lap. Legnagyobb termelői: Japán, Korea és Kína.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fénytől védett, száraz hűvös helyen.

Nori lap alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!