Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)

leírás

Könnyű, túró állagú friss sajt, amit a sajtgyártásból fennmaradó savó savanyításával és hevítésével készítenek. Tehén-, juh- és kecsketejből is előállítható. A túróhoz hasonlóan használható, de zsírtartalma alacsonyabb.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Orda alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (4)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        linett
        linett Tue, 2012-09-25 13:24

        Hogyan lehet ordát készíteni, részletesebben mint a fent leírtak.

        linett
        linett Wed, 2012-11-14 12:41

        Köszönöm a válaszodat, ha lessz megfelelő mennyiségű savóm, feltétlenül megfogom próbálni.

        Sancho
        Sancho Wed, 2012-11-14 14:51

        Rendben, de figyelj, mert a sárgás-zöldes savó az már nem jó semmire, esetleg disznónak...