Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az ostya a sütőcukrászat sajátos terméke, ugyanis a tésztája folyékony.
A lisztbe kevés zsiradékot és ízesítőt, cukrot, tojást és sütőport keverünk; tejjel vagy vízzel levesszerűen híg tésztát készítünk.
Ezt a tésztát kell két hevített fémlap közé adagolva megsütni.
Alakjuk szerint megkülönböztetünk ostyalapokat, -tölcséreket, -kagylókat és egyéb alakzatokat.
Összetételét tekintve van dúsító anyagokkal, pl. sajttal készült ostya is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen, bolti csomagolásban.

Ostya alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!