Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az őz a szarvasfélék közé tartozó kiváló húsú nagyvad. Mint a vadhús általában, az őz húsa is zsírszegény és fehérjében igen gazdag. Az elejtett vadat nyúzás előtt 6-7 napig lógatva érlelik. A gerince után a legértékesebb és legkeresettebb része a comb, melyet mérete miatt nem bontanak kisebb részekre. Míg az őzgerincet jobbára sütik, a combot általában főzve, vagy párolva készítik el. Mivel alapvetően száraz, kemény húsról van szó, főzés előtt alapos pácolást igényel.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Őzcomb alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!