Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Több különböző pálmafa nedvéből nyerhető cukorféle.  A fából kinyert folyékony szirupot addig főzik, míg a benne lévő víz nagy része elpárolog, s ezután a pálmacukor meglehetősen kényre dermed. Íze enyhén karamelles, édessége kevésbé intenzív, mint a cukornádból vagy -répából készült cukoré. A pálmacukor az ázsiai konyha meghatározó alapanyaga.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen

Pálmacukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!