Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Paradicsomból pürésítéssel nyert ital, amit többnyire vízzel hígítanak. Kapható teljesen natúr, vagy sóval, cukorral, egyéb fűszerekkel ízesített változata is. A paradicsomlét hőkezeléssel tartósítják, ami miatt fogyasztása kifejezetten egészséges, mert a benne lévő erős antioxidáns hatású likopin így könnyebben fel tud szívódni a szervezetben. Paradicsomszószokhoz, paradicsomleveshez kiválóan használható alapanyag, amit házilag is elkészíthetünk paradicsomszezon idején.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Paradicsom ivólé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!