Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Marhaszegyből készült felvágott. Török eredetű, majd román-zsidó kivándorlók által Amerikában futott be hatalmas karriert. A pastrami leggyakrabban marhaszegyből van, de készülhet borjúból  és pulykából is. Eredetileg víztelenítés céljából sózták, préselték, majd levegőn szárították, ma inkább pácolják és füstölik. Otthon is elkészíthető, de kissé időigényes, jó egy hetet vesz igénybe. Általában hajszálvékonyra vágják, és szendvicsekbe, salátákba teszik, de bármilyen hidegtálhoz jól megy.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrény felvágottas rekeszében, ha viszont van egy jó hűvös kamránk, akkor ott.

Pastrami alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!