Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A pektin egy poliszacharid, amely természetes formájában egyes növényi termésekben, pl. alma, körte, birsalma található meg, vízben nem oldódó élelmi rostnak tekinthető.
Az élelmiszeriparban E440-ként ismert, zselésítésre, állományjavításra használják. Az elmúlt években népszerűvé vált a háztartásokban is, lekvárok, dzsemek, zselék készítésénél.
fotó: ízHuszár

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Pektin alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!