Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Rizslisztből és vízből készült tészta. (Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát.) A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet Ázsiában fogyasztják előszeretettel. A rizstészta száraz állapotban könnyen összetéveszthető az üvegtésztával. Ez utóbbi azonban nem is rizsből, hanem mungóbabból készül.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten, gyári csomagolásban.
 

Rizstészta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        esztier
        nemsemmi / esztier Mon, 2011-08-08 01:17

        Azt szeretném kérdezni, hogy tápanyagok és felszívódás tekintetében mennyiben hasonlít a sima rizshez?