Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sertésháló az állat hashártyája. Egy vékony, zsírral átszőtt, könnyű hártya, mely összetartja a sertés belsőségeit, recehájnak is hívják. Disznótoros készítményekhez használják. Egyenként csomagolva vagy több darab egybecsomagolva, fagyasztva kapható. Felhasználás előtt minimum 3 óráig áztassuk, majd jól mossuk meg és terítsük ki, hogy a felesleges víz távozzon belőle. Sütés után egybeolvad a beletöltött hússal és szinte láthatatlanná válik. A sertésháló használatával a beleburkolt húsok nem száradnak ki, szaftosak és ízletesek maradnak.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Sertésháló alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!