Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A sertésszív a szárnyasok szívéhez hasonlóan szinte teljes egészében felhasználható. Ugyanakkor a sertésszív már csak méretéből adódóan is jóval inasabb, mint a szárnyasok szíve, ezért az előkészítés során nem árt kivágni az inakat. Mint más belsőségekre, a sertésszívre is igaz, hogy romlandó, ezért kizárólag frissen vásároljuk, és mihamarabb használjuk fel. A sertésszívből leggyakrabban pörkölt készül, de felhasználhatjuk savanyú levesek vagy szalontüdő készítéséhez, illetve ízesíthetjük vele a disznósajtot is. Miután a sértésszív csupa izom, még feldarabolva is legalább másfél óra főzési idővel számolhatunk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Sertésszív alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!