Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Hogy a citrom héja se vesszen kárba, érdemes a már kifacsart gyümölcsöket sóval rétegezve befőttes üvegekbe tenni, majd a hűtőszekrényben vagy a kamra polcán 1-2 hétig, vagy még inkább hónapig érlelni.
A citrom a só hatására levet enged. Tehetünk mellé pár szem egész borsot és egy fahéjrudat is, így már savanyúságként is fogyaszthatjuk.
Az arab konyha ételeiben gyakran találkozhatunk vele.

mikor vegyem

Inkább készítsük el magunk! De ne essünk túlzásba, mert egy kisebb üveg nagyon sokáig kitart.

hogyan tároljam

Hűvös helyen: hűtőszekrényben, vagy a kamrában.

Sózott citrom alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!