Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Mexikó egyes részein és Guatemalában kedvelt étel. Neve, a chapulinas ősi indián szóból ered. Kisütve, chilivel, lime-al, fokhagymával ízesítve önmagában is fogyasztják csemegeként, de tacoba, fondübe is teszik. Íze a sült csirkeszárnyhoz hasonlít, fehérje tartalma magas. A szöcskéket májustól késő nyárig gyűjtik, de egész évben kapható.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, mivel a sütés miatt hajlamos avasodni.

Sült szöcske alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!