Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Szendvicsek készítéshez ajánlott krém. Sokféle ízben kapható és készíthető: lehet májas, húsos, sajtos, avokádós, céklás, répás, cukkinis, padlizsános, vajas, hagymás stb. A bolti változatok általában tartósítószert, színezékez, ízfokozót is tartalmaznak. Alapjuk többnyire vaj, vajkrém, tejföl, joghurt, túró, tejszín vagy mascarpone.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Szendvicskrém alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!