Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Babhoz hasonló egynyári, dudvás szárú, sokoldalúan hasznosítható hüvelyes növény. Őshazája Délkelet-Ázsia; Európában csak a XVIII. században kezdett meghonosodni. Termése kard vagy sarló alakú hüvely. A hüvelyekben 2-4 mag fejlődik. Az egész növény gazdag fehérjében, de a csicseriborsó például 9x annyi fehérjét tartalmaz, mint a szója... A szójabab finomítva, tofu (szójatúró), ill. szójaszósz, -tej, -csíra formájában kerül asztalunkra.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös, száraz helyen.

Szójabab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!