Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A szójaliszt megfelelő malmi technikával finommá őrölt szójabab. Nem tartalmaz glutént, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Magas fehérje- és zsírtartalommal rendelkezik.
Felhasználását tekintve másként bánjunk vele, mint a hagyományos gabonalisztekkel, ugyanis sokkal nagyobb a nedvszívó képessége. Célszerű 15-30 %-os arányban más liszttel keverni.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Szójaliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!