Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A szója egy Délkelet-Ázsiából származó sokoldalúan hasznosítható, a babhoz hasonló hüvelyes növény. A szójabab vizes főzetéből készül a szójatej, amely fehérjében és vasban gazdag, azonban nem tartalmaz sem laktózt, sem pedig koleszterint, így diétázók, laktóz-, illetve koleszterin-érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Íze meglepően hasonlít a tehéntejhez. A konyhában éppúgy lehet használni, mint a tehéntejet, sütéshez, főzéshez, bármilyen tejes ételhez. Számos édesített, ízesített szójaital fajta kapható a boltokban, amelyet gyakran dúsítanak kalciummal, de a sütéshez, főzéshez leginkább a sima szójatejet érdemes használni.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

Szójatej alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!