Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Margarin alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Magnézium
Kalcium

TOP Vitaminok

E A C K

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.16 g

zsír

Összesen:
80.7 g
Telített zsírsav:
15.2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
38.9 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
24.3 g

ásványi anyagok

Összesen:
31.1 mg
Kalcium:
3 mg
Vas:
0.06 mg
Magnézium:
3 mg
Foszfor:
5 mg
Kálium:
18 mg
Nátrium:
2 mg

szénhidrát

Összesen:
0.7 g

víz

Összesen:
16.5 g

vitaminok

Összesen:
10.2 mg
C vitamin:
0.2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.01 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.04 mg
Niacin - B3 vitamin:
0.02 mg
B6 vitamin:
0.01 mg
Összes folát:
1 µg
B12 Vitamin:
0.1 µg
A vitamin (RAE):
819 µg
E vitamin:
9 mg
K vitamin:
93 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsut
zsut Sun, 2012-02-19 16:06

A kémiai átészteresítés során olyan trigliceridek keletkeznek, melyekben teljesen véletlenszerű a zsírsavak molekulán belüli elrendeződése, tehát olyan, mesterséges, zsírokat eredményez, melyek nem fordulnak elő az élő szervezetekben, és az ember számára ártalmasak.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Margarin