Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Vaj alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kalcium
Foszfor
Kálium
Nátrium

TOP Vitaminok

E A B5 B3

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.85 g

zsír

Összesen:
81.1 g
Telített zsírsav:
51.4 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
21 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g
Koleszterin:
215 mg

ásványi anyagok

Összesen:
85.1 mg
Kalcium:
24 mg
Vas:
0.02 mg
Magnézium:
2 mg
Foszfor:
24 mg
Kálium:
24 mg
Nátrium:
11 mg
Cink:
0.09 mg
Réz:
0.02 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
1 µg

szénhidrát

Összesen:
0.06 g
Összes cukor:
0.06 g

víz

Összesen:
17.9 g

vitaminok

Összesen:
3.2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.01 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.03 mg
Niacin - B3 vitamin:
0.04 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
3 µg
B12 Vitamin:
0.2 µg
A vitamin (RAE):
684 µg
E vitamin:
2.3 mg
D vitamin:
1.5 µg
K vitamin:
7 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-06-02 10:50

Tapasztalatom szerint sokan szeretik a vajat sütéshez, étkezéshez, de azért nem eszik, mert kemény mikor kiveszik a hűtőből.
Van egy nagyon jó megoldás -azon kívül, hogy előbb ki kell venni- a vizes vajtartó.
Mivel a vaj vízben van nem avasodik, nem romlik meg, ezért nem kell hűtőbe tenni és mindig kenhető
http://afazekas.5mp.eu/web.php?a=afazekas&o=boBDjATb_P
Üdv: Ági