Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A maniókagyökérből kivont, szárított keményítőlisztből készül a tápióka, amelyet ma már számos különböző formában megtalálhatunk a boltok polcain, ezek egyike a tápiókaliszt. Rendkívül magas keményítőtartalmának köszönhetően a tápiókaliszt kiválóan alkalmas levesek, mártások, főzelékek sűrítésére, illetve magas víztartalmú gyümölcsökkel készített süteményekhez is használható. Glutén és laktózmentes, így liszt- és laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Tápiókaliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!