hozzászólások

leírás

A nyári szezon egyik legkedveltebb zsengéje, a hazai hagyományos konyha egyik legjellemzőbb zöldsége. Társaihoz hasonlóan alacsony energia- és magas rosttartalmú, klasszikusan levesként, főzelékként vagy rakott húsételek részeként készítjük el. Fogyasztható párolva köretként, de akár meg is süthetjük!
fotó: flickr/cookbookman17

mikor vegyem

Nyáron szezonban, szezonon kívül gyorsfagyasztott, illetve konzerv változatai kaphatók.

hogyan tároljam

Frissen hűtőszekrényben, gyorsfagyasztottan mélyhűtőben, konzervként spájzban.

Vajbab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!