Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Többféle, általában 5-7 szeletelt zöldség, ecetes felöntőlében tartósítva. A fehér káposzta és vöröshagyma a két állandó alapanyag, ezek mellé kerülhet: paprika, uborka, zöld dinnye, zöld paradicsom.
Pörköltek, paprikás vagy sült húsok mellé kínálható. Étvágyfokozó hatása van, valamint segít a zsíros, nehéz ételek megemésztésében. Köznyelvben elterjedt elnevezése a csalamádé.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás előtt napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Felbontás után ajánlott hűtőben tárolni.

Vegyes savanyúság alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!