Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A zsúrkenyér hosszúkás, lapos kenyérfajta, enyhén édeskés béllel. Kiváló alapanyaga szendvicseknek, hidegtálaknak. Ma már ritkán kapható boltokban, pékségekben, bagettet vásárolhatunk helyette. Zsúrkenyeret készíthetünk otthon is, liszt, cukor, só, élesztő, tej, illetve vaj felhasználásával. A házilag készített zsúrkenyér előnye, hogy közvetlenül sütés után akár meg is tölthetjük, például tojással, hússal, felvágottakkal vagy krumplival.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Zsúrkenyér alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!