Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Azt hiszed, nálad senki sem iszik erősebb kávét? - Bebizonyítjuk, hogy tévedsz!

Neked hány kávé kell, hogy beinduljon a motorod reggelente? Van egy olyan verzió, amiből egy bögre is elég az egész hétre!
 
 
 

HoonTV (@hoontv) által megosztott bejegyzés,

 
Az ausztráliai Adelaide városában található Viscous Coffee-ban lehet kapni ezt a szuperkávét, ami az "Asskicker" nevet kapta. Ez a speckó kávé tejet és - kapaszkodj meg - 4 adag eszpresszót tartalmaz. A kávét hideg vízzel, vagyis cold brew technológiával készítik. Miután elkészült az eszpresszó, három négy órát pihentetik, hogy ezzel is fokozzák az erősségét. Olyan ütős, hogy még figyelmeztetést is mellékelnek hozzá.  - írja a CNN
 
 
Az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal (FDA) ajánlása szerint maximum 400 milligramm koffeint fogyaszthatsz el úgy egy nap, hogy ne ártson meg. Ez nagyjából négy-öt csésze kávét jelent naponta. Az "Asskicker" kávéban ennél több a koffein, mert míg egy átlagos presszókávé mindösszesen 63 milligramm koffeint tartalmaz, addig ez a kis energiabomba 5 grammot! 
 
 

Az "Asskicker" azzal az ígérettel kecsegtet, hogy 18 órán át éber leszel tőle. 

 
Steve Benington, a Viscous Coffee kávézó tulajdonosa azt mondja, ezt a kávét a kórházi nővéreknek tervezte, hogy kibírják a kíméletlenül hosszú munkaidőt és az éjszakai ügyeletet.

,,Kicsit módosítanunk kellett az italon, mert egyikük három napig pörgött tőle!" - mondta Benington.

,,Minden egyes vásárlóval részletesen kitárgyalom az egészségügyi állapotát, mielőtt adnék neki egy kávét!" - mondja Benington. Ez az ital ugyanis egyáltalán nem veszélytelen, magas vérnyomással és szívritmuszavarral küzdők nem fogyaszthatják.

Sőt, ha túladagolod, akkor verejtékezel, rázkódsz, összeakad a nyelved, hányingered lesz és elájulsz. Ha peched van, akkor mindez egyszerre fog veled megtörténni. 

Ha nem szeretsz aludni vagy napokig talpon akarsz lenni, akkor válts repjegyet, és irány az ausztráliai Viscous Coffee!
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!