"A legfontosabb dolgok mindig a konyhában történnek" - interjú Mesterházy Dorkával
Volt újság- és szövegíró, majd a PR/marketing felé vette az irányt. Mesterházy Dorkával a gasztronómiáról, szabadúszásról és a felfedezendő új lehetőségekről beszélgettünk.
Így várd a vendégeidet!
Vendégeket várni már akkor is szerettem, amikor hat évesen a babáimnak "főztem" - és ez azóta sem változott, legyen szó sokfogásos vacsoráról, vagy falatnyi vendégvárókról!
Bor, piac, művészet - Vajas Balázzsal beszélgettünk
Pancs Gasztroplacc, VinoPiano - Borbár, Wine and Art Magazin, Kristóf Konyhája food truck, meg egy kis Costes -  pár állomás Vajas Balázs, budapesti gasztroarc pályafutásából!
Fokhagymás tészta kezdőknek és italománoknak
Most, hogy végre a nyár is tiszteletét teszi nálunk, szerintem hagyjuk egy időre a főzést. Persze nem teljesen, de rövidíteni ér!