Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elkészült a Ivan & The Parazol és a MONYO Brewing közös söre, az Exotic Post Traumatic

A zenekar és a kisüzemi sörök zászlóshajója, a MONYO Brewing közösen mutatta be az Ivan & The Parazol negyedik nagylemezéhez készített sörét. 

Az Exotic Post Traumatic-nak keresztelt sör különlegessége, hogy egy teljesen új sörtípus, a Brut Ale eperrel megbolondított változata.

„A sörkülönlegességek kedvelőjeként és fogyasztójaként a zenekar már nagyon régen szeretett volna valamilyen ehhez hasonló együttműködést egy főzdével. A MONYO Brewing több szempontból is a legjobb lehetőségnek bizonyult. Alapvetően szerettük volna, ha a lemez köré egy olyan kíséret kerül, ami az összes érzékszervet igénybe veszi: a zene a fülnek, a klipek és fotók a szemnek, az ízlelőbimbóknak pedig egy saját sör” - meséli Vitáris Iván, a zenekar frontembere. Sok közös ötletelés után végül a Brut Ale-ra esett a választás.

„Az alapból is különleges főzetet a rengeteg belekerülő valódi eper (200 kg) bolondítja meg. Ettől lesz benne egy olyan kettősség, mint magában a lemezben. Édes, de mégis savanyú, világos, de nem átlátszó, erős, de mégis könnyed, így született az Exotic Post Traumatic.” 

A MONYO Brewing-tól egyébként sem állnak távol az együttműködések. Tavaly például a Quimby-vel dolgoztak együtt.

Az Exotic Post Traumatic epres Brut Ale-ből 2000 liter készült összesen, csapolva és üveges formában is megtalálható lesz országszerte. Az új albumot május 3-án az Akvárium Klubban mutatják be Ivánék.

Ezt láttad már?

8+1 ok, amiért nem fogysz

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!