Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A feneked az igazi gyengém! - és még mi? A Halott Pénzt kérdeztük kedvenc ételeikről

Fekete napszemüveg mögé bújtatott laza humor, és hatalmas partihangulat vár a Halott Pénz bármelyik koncertjén. Most megtudhatod, mit szeretnek enni és inni a srácok! 

Manapság a partihimnusz fogalma eggyé forrt a Halott Pénzes srácokkal. A formáció Marsalkó Dávid szövegíró, zenei producer szólóprojektjéből indult útnak majd egy egész ország által ismert lett. Három éve már hét fős élőzenekar és partifogalom lett a Halott Pénz!

Minden rangos zenei fesztiválon megjelennek és oltári bulit csapnak. A srácok szívéhez azonban Pécs áll legközelebb, hiszen az együttes tagjai innen indultak hódító útjukra. Így nehogy már az idei Fishing On Orfű fesztivál teljen nélkülük - már csak azért is, mert ez a fesztivál Pécs mellett van. 

A Halott Pénzes srácok közül Marsalkó Dávid szövegírót és Boros "Venom” Gábor DJ-t kaptuk el pár, létfontosságú kérdésre! Mi most nem zenei ambícióikra voltunk kíváncsiak - vagyis de, arra is - hanem arra, mi a legjobb itthoni fogás és fesztivál-kalandjaik során miket szoktak enni, inni.

Marsalkó Dávid egyébként elmondta, hogy rendkívül nagy gasztrofelfedező és külföldi kalandozásai során szeret elvegyülni, megízlelni a helyi ízeket, Venom nem különben. A fiúk elmondták, hogy élvezik, hogy mostanság a fesztiválokon ilyen nagy a kajafelhozatal és az a lényeg, hogy ,,azt edd, amire éppen szükséged van!”

Aztán Ülni.Örülni.Megőrülni, ahogy azt a legutóbbi nagylemezük címe súgja!

És ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

6 +1 illegális tipp, hogyan vigyél be piát fesztiválra

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!