Kipróbáltuk, milyen aranyló kávét szürcsögetni - Itt a legújabb gasztrománia, a kurkumás latte
Az angliai Starbucks  vendégei szeptember 7-től már kóstolhatnak kurkumával felturbózott, ragyogó aranyszínű tejeskávét is. Mi azonban már most kipróbáltuk!
Azt hitted a mézeskalácsházak mindig cukik? - Nézd meg ezeket a szigorú verziókat is!
Az alapesetben kedves cukorgirlandokkal díszített mézeskalácsházak szigorú, komoly unokatesóit készítette el egy food designer páros. 
Egy jó étteremmel kevesebb lett a fővárosban: bezár a Márga Budapest
A Márga Budapestet üzemeltető Geoholding Zrt. tulajdonosi szerkezetében történt változások miatt bezár az étterem. 
Ezekhez a Rubik kockákhoz nem szuper okosnak kell lenned, hanem nagyon éhesnek
Egy francia cukrász,  Cédric Grolet , úgy döntött, Rubik-kocka alakú tortákat fog készíteni, és az a helyzet, a végeredmény elég jól sikerült.
Ilyen egy katona antigurmé ellátmánya, ha úgy tálaljuk, mint egy menő étteremben
Chuck George séf több ország katonáinak kajáját tálalta úgy, mintha egy elegáns, Michelin-csillagos étterem fogása lenne. 
Ezek az ízHUSZÁR szerkesztőségének kedvenc magyar ételcsomagolásai
Az ízHUSZÁR kiválasztotta azokat a magyar gasztrotermékeket, amelyeket magyar tervezők a legszebben öltöztettek fel. 
Orbitális mennyiségű fűszer és szénhidrát - kanadai és indiai ízek egy tányéron
A los angelesi Baadmash étteremben a tradicionális indiai konyha fogásait hatalmas adag sültkrumplira szedve, vagy éppen hamburgerzsemlébe gyömöszölve lehet megkóstolni. 
Dögös konyhák az ötvenes évek Amerikájából - mi is elfogadnánk őket, ugye?
Az ötvenes évek amerikai konyhái a mai szemmel is csábítóak. Letisztult vonalak, konyhaszigetek, beépített háztartási gépek jellemezték a kertvárosi háziasszonyok birodalmát. 
Sajtmennyország Londonban - Te is megkóstolnád az óriási parmezánkerékben átforgatott friss fetuccinét?
A londoni The Cheese Wheel-ben a tálalás előtt egy hatalmas parmezánkorongba is bedobják a fettucinét.
Ellentmondásos szépség: itt a rózsaszín, génmódosított ananász
Valósággá vált a rózsaszín ananász. Sajnos nem egy jótündér varázsolta el a jól ismert sárga gyümölcsöt, hanem géntechnikai laborok szülötte az édes, szépséges rozéananász.
Ez most a legböszmébb kalóriabomba, amit csakis egy másnapos haver találhatott ki
Sült hús, sült krumpli és hatalmas mennyiségű sajt. Ismerkedj meg te is az USA konyhájának legújabb, DUI Fries-ra keresztelt kalóriabombájával!
Milyen lenne egy receptvideó, ha Tarantino vagy Wes Anderson rendezné? Most megmutatjuk neked!
Paradicsomokat fejeznek le, és palacsintákat lőnek ki katapulttal David Ma legújabb projektjében. A rendező híres filmeket idéző látványos receptvideókat készített.
Csípős Cheetos, vodka és paradicsomlé egy pohárban - itt az újgenerációs Bloody Mary
A kaliforniai Irvine-ban újragondolták a nagy koktélklasszikust, a Bloody Mary-t. Az italba itt ugyanis nem csak paradicsomlé, vodka és zeller kerül, hanem csípős Cheetos is.
Tarol az Instagramon az ananász és a sertéshús egyéjszakás kalandjából született kajaszörny
Ananász, sertéshús és bacon. Ezek az összetevők szükségesek a nyári grillszezon ellentmondásos sztárjának, a "swineapple"-nek az elkészítéséhez.
Ez az az étterem, ahol a személyzet mindenben segít, hogy a legjobb kajafotókat tudd lőni
A Dirty Bones londoni étteremben minden a vendégek rendelkezésére áll, hogy a legjobb fotókat tudják kiposztolni az Instagramjukra. 

Korábbi bejegyzések