Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Átadták a legjobb hotel- és étteremdesign díjakat - ők az idei győztesek
Kiosztották a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenyének díjait. Íme a Gastro&Hotel Design Award nyertesei!
Mit illik felvenni egy menő étterembe? Jelszó: inkább öltözz túl, mint alul
Mit vegyél fel egy menő étterembe, és egyáltalán hogyan tájékozódj arról, miben illik megjelenni? Csak semmi feszkó, segítünk!
Elképesztően menő minikollekciót dob piacra az IKEA
Újabb különleges kollekciót dob piacra az IKEA. A MARKERAD néven futó termékek egyik különlegessége, hogy abszolút hétköznapi dolgokat mutat be teljesen újragondolva. 
Izgalmas dokumentumfilm készül a világhírű séfről
Sokan várták már, hogy film készüljön a sokrétű sztárséf, Anthony Bourdain életéről. A rajongók hamarosan megtekinthetik a dokumentumfilmet. 
Így néznek ki a Bocuse d'Or nyertes magyar tányérjai
Végre a nyertes tányérokat is láthatjuk, következnek a Bocuse d'Or versenyművei! 
Kiderült, kik a Bocuse d'Or hazai továbbjutói
A tegnapi nappal hivatalosan is megkezdődött a Bocuse d’Or versenyszezon, hiszen október 23-án lezajlott a nagyszabású nemzetközi megmérettetés hazai selejtezője. 
Érkezik David Chang újabb Netflix-produkciója, melyben celebekkel főz
Az Ugly Delicious után David Chang újabb gasztrosorozata érkezik a Netflixre! 
Kiderült, hol folytatja tovább munkáját Palágyi Eszter - És nem ez az egyetlen újdonság
Hamarosan új környezetben találkozhatunk Palágyi Eszterrel. A neves séf a Costes Group után a 2020-ban a Matild-palotában megnyíló Luxury Collection Hotelben folytatja. 
7 tipp a tökéletes szülinapi meglepivacsorához
Idén nagy fába vágtad a fejszédet, és meglepetés szülinapot szervezel? Pánikra semmi ok, a következő tippekkel tisztábban látsz majd, és flottul megy a szervezés is!
11 pontban a kedvenc gyorskajáid története
A gyorskaját nem lehet nem szeretni, sajnos - de honnan ered, és hogyan jutottunk el addig, hogy mostanra vega/vegán hamburgereket árulnak a legnagyobbak is? 
Most végre kiderül, hogy melyik növényi OLAJ mire jó - te mivel főzöl?
Ki tud kiigazodni a különböző növényi olajak között? Hidegen sajtolt, extra szűz, kókusz ... a cikk végére te is tisztábban látsz majd, megéri kísérletezni!
Búcsúzik Széll Tamás étterme, a Stand25 - De van egy jó hírünk!
A Stand25 októberben elhagyja a Hold utcai bázist, és novembertől a budai oldalon várja a vendégeket.  
Készen állsz arra, hogy elveszítsd az osztrigaszüzességedet?
Egyedülálló osztrigakóstoló vacsorára kerül sor Október 9-én este a St. Andrea éttermében Tischler Petra és Barna Ádám séf jóvoltából. Ismerkedjetek meg az alapanyaggal! 
Most bárki letöltheti a jövő fenntartható ételeit! Itt a rovarburger és az algagombóc gyerekeknek
3D nyomtató segítségével készítették el gyerekek számára a jövő potenciális ételeit, hogy a figyelmet a fenntarthatóságra és az élelmiszerpazarlás problémájára irányítsák.
Pár tipp, hogy könnyebben le tudj mondani a PET-palackokról
Nem könnyű szemléletet váltani, de íme, néhány érv, amivel segítünk, hogyan szokj le könnyebben a PET-palackos üdítőkről!

Korábbi bejegyzések