Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Izgalmas dokumentumfilm készül a világhírű séfről

Sokan várták már, hogy film készüljön a sokrétű sztárséf, Anthony Bourdain életéről. A rajongók hamarosan megtekinthetik a dokumentumfilmet. 

A híres és sokak által példaképnek tartott sztárséf, Anthony Bourdain 2018-ban hunyt el, és hatalmas űrt hagyott a gasztronómiában. Nem rég írtunk róla, hogy személyes tárgyai kalapács alá kerülnek, így a fanatikus rajongók is szert tehettek az ismert személyiség kézirataira és egyéb konyhaművészethez kapcsolódó ingóságaira is. Az életútja annyira gazdag, hogy régóta mozgóképre kívánkozott, most pedig végre hírt adtak a hamarosan készülő dokumentumfilmről.

A megvalósításért a CNN Films, a HBO Max és a Focus Features kollaborációja lesz a felelős, mi pedig nagyon várjuk a végeredményt. A céljuk, hogy Anthony sokszínű és valódi arcát mutassák be, realisztikusan, arra fókuszálva, hogy egyszerre jelenjen meg a kulináris világ ismert szereplőjének mesélő és felfedező alkata, és a séfként végzett egyedi munkássága is. 

A készülő dokumentumfilmnek még nincsen címe, és a premier dátumát sem tették közzé, a rendező személye viszont ígéretes, Morgan Neville díjnyertes alkotó veszi kezébe a forgatást. A hitelesség érdekében olyan a séfhez közel álló személyeket is bevonnak a projektbe, akik 20 évig együttműködtek Anthony-val, így sikerülhet hiteles képet kirajzolni róla.

Neville számára hatalmas lehetőség és megtiszteltetés, hogy filmre viheti Bourdain életét, aki szerinte senkivel nem összehasonlítható, mennyit tett a gasztronómiáért a televízió történetében és reméli sikerül méltó emléket állítania a sztárséfnek.

Az alkotást először a mozikban, később pedig a CNN-en is láthatja a közönség, míg végül az HBO kínálatába kerül, így reméljük mindenkihez eljuthat, aki szeretne a kulisszái mögé látni egy páratlan életműnek. 

Ezt láttad már?

Érkezik David Chang újabb Netflix-produkciója, melyben celebekkel főz

Címlapkép: getty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!