Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült: ez a 10 vidéki étterem a legjobb

A legifjabb séftehetséget és az ország leginnovatívabb konyháját vidéken kell keressük, a vidéki éttermek közül továbbra is az Anyukám mondta a legjobb.

A Dining Guide idén is összeállította a legjobb éttermeket felvonultató listáját. Jó hír, hogy a vidéki éttermi kínálat egyre erősebb, továbbá az is, hogy nem egy régióban összpontosulnak a legjobb helyek. Encs, Tata, Balatonszemes, Szeged, Villány, Balatonfüred, Őriszentpéter, Eger és Érsekcsanád. Ha idén szeretnénk ezeket a helyeket végiglátogatni, ezek a helyiségek, melyek feltétlenül említést érdemelnek. A legjobb 20 étterem közé idén a Platán és a Kistücsök, a legjobb 10 étterem közé az Anyukám mondta fért be.

A Kistücsöknél Pohner Ádám sous chefet is meg kell említeni, aki ez év elején Lyonban a Bocuse d’Or­on képviselte Magyarországot a szakácsverseny világdöntőjén.

A Pajta séfje, Farkas Richárd 2019­-ben a Dining Guide Ifjú Séftehetsége díj tulajdonosa lett, a Miele támogatásával.

A Tiszavirág étterem séfjét, Kurucz Attilát és újító, modern magyar étlapját a Dining Guide 2019­-ben a METRO támogatásával az Év Innovatív Konyhája díjjal ismerte el.

Következzenek a vidék legjobb éttermei a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz szerint:

1. Anyukám Mondta / Encs
2. Platán / Tata
3. Kistücsök / Balatonszemes
4. Tiszavirág / Szeged
5. Sauska48 / Villány
6. Bistro Sparhelt / Balatonfüred
7. Pajta / Őriszentpéter
8. Macok / Eger
9. Neked főztem / Balatonfüred
10. Rév Csárda / Érsekcsanád

A Dinig Guide szerkesztősége több mint 200 étterem meglátogatását követően dönti el az éttermek TOP100-as listáját. Anonim tesztelők ezt követően az év folyamán többször is ellátogatnak a helyekre. A legjobb 20 éttermet nemzetközi szaktekintélyek vizsgálják meg, így alakul ki a legjobb 10 étterem sorrendje. A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz 2019-es kiadványa már kapható az újságárusoknál. A kiadvány több mint 200 hazai étterem leírását tartalmazza, több mint 100 alternatív vendéglátóhelyet és 25 cukrászdát listáz.

Ezt láttad már?

Kiderült, melyek az ország legjobb éttermei

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!