Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mickey egérnek a konyhánkban a helye! - Megtaláltuk a világ legaranyosabb konyhai gépét

A SMEG konyhai felszereléseket és gépeket gyártó márkája egy hihetetlenül aranyos hűtőt dobott piacra, amelyet minden Disney-rajongó imádni fog. 
Mickey egér tavaly ünnepelte debütálásának 90. évfordulóját, ebben az évben pedig a hűtőket és konyhai felszereléseket gyártó SMEG márka piacra dobott egy 90 darabos, limitált szériás hűtőt, melyen természetesen a híres Disney figura szerepelt. 
A különleges és borsos áron kapható hűtők három nap alatt egytől-egyig elfogytak, így idén a két márka egymással karöltve újra áruba bocsájtotta egeres hűtőit. 
 
 
A konyhai gépet egyelőre csak Amerikában lehet megvásárolni 2800 dolláros áron (822 ezer forintért), a fehér hűtőn pedig a jól ismert, klasszikus Mickey egér figura látható, amint próbálja elérni a hűtő kilincsét. 
 
Az elképesztő összegért megvásárolható hűtő felszereltségében nem különbözik jóval olcsóbb és egyszerűbb küllemű társaitól. Energiatakarékos, van benne üvegtartó-polc is, egy külön fiók a nagyon hideg hőmérsékletet igénylő, de nem fagyasztott ételeknek, és természetesen egy fagyasztó rész is. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMEG USA (@smegusa) által megosztott bejegyzés,

 
Bár a hűtő még amerikai szemmel is kicsit sok pénzbe kerül, valószínűleg még így is sok Disney-rajongó megvásárolja majd ezt a különleges konyhai gépet.
 

via delish 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!