Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mindenki vonuljon fedezékbe, Walking Dead-es zombiszakácskönyv érkezik a könyvpiacra

Az AMC felismerte, hogy bármilyen Walking Dead-cuccra van igény. Így lett egy szakácskönyv is!
Szeretheted vagy utálhatod a The Walking Dead sorozatot, de el kell ismerned, hogy világszerte több millióan tapadnak a képernyőre, amikor egy újabb évadnyi fröcsögős zombis sorozatrész készül el.  De most valami sokkal királyabb dolog készül: 
 

Jön a hivatalos The Walking Dead Szakácskönyv és Túlélőkalauz

Több mint 60 recept, a reggelitől az ebéden át a vacsoráig. A sorozatból vett és a sorozat által ihletett recepteket találhatsz a könyvben. Ha igazi rajongó vagy, kitörő örömmel fogod fogadni Carol sütijét vagy Deryl Őzlevesét. Azért hozzáteszem, hogy roppant csalódott leszek, ha nem lesz a könyvben zombihúsburger vagy valami hasonlóan elvetemült kaja.
 
 
Valljuk be, egy zombis témájú szakácskönyv túlélőtippek nélkül hulla-haszontalan lenne. Ki tudja, lehet, hogy holnap zombiapokalipszis lesz reggel 9 és 10 között és akkor szükséged lesz tippekre a túléléshez. Ebben a könyvben egyébként zombiölő és túlélő fortélyokat is találsz. 
 
 
Amerikában októberben kerül a boltokba a könyv, de mivel Magyarországon is hatalmas sikernek örvend a sorozat, nem kizárt, hogy karácsonykor már zombipörköltet készíthetünk a családnak! 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!