Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ő az a zsibbadt brazil pizzás, aki többnyire felfoghatatlan dolgokat pakol a pizzáira feltétként

Brazília Guarujá nevű városában, a Bate Papo nevű pizzériában eszméletlen pizzakölteményekkel bombázzák a vendégeket. A dinnyétől a csirkéig, minden helyet kap a pizzán.
Dos Santos a Bate Papo étterem tulajdonosa nehéz helyzetben volt, mikor pizzériát nyitott. Valami merőben újat kellett mutatnia, ugyanis Brazíliában eléggé szélsőségesen kezelik a pizza fogalmát: mindenféle extrém feltétekkel borítják be ezt az alapvetően egyszerű olasz ételt. Nem ritka a sült krumplis, rákos, vagy Stroganoff-bélszínnel turbózott pizza sem. Nos igen, kreatív emberek mindenhol akadnak.
 
 
Minden 5 éve kezdődött, amikor Dos Santos elkezdett hatalmas nagy pizzákat készíteni, amiknek közepét édes feltétetekkel borította be. A sós pizzáinak közepén helyet kapott egy kisebb édes pizza is M&M's drazséval meg brazil cukorszórattal.
 
 

,,Így egyszerre tudnak a vendégek megvacsorázni, és desszertet is enni egy azon pizzán" - nyilatkozott kulináris innovációjáról Santos. 

Sikeres édes-sós pizzakreációja után elvetemült ötlete támadt a pizzásnak. Úgy döntött messzebbre megy, így megtörtént az is, hogy egy egész sült csirkét helyezett a pizzája közepére.
 
 

A brazil pizzahuszárnak ez sem volt elég extrém. Most már homárt, banán fürtöket vagy akár komplett dinnyéket is rápakol gigantikus pizzáinak közepére.

 

 

,,Mindig azt szerettem volna, hogy a pizzáim híresek legyenek!" - mondta a pizzamester. 

Sikerült a terve. Legnagyobb meglepetésére, bizarr pizzafeltétes facebook videóját már 47 ezren látták, és Santost pedig rendszeresen TV-műsorokba hívják, hogy beszéljen a műveiről. 
 
A pizzéria egyébként szülinapokat is vállal, ilyenkor persze speciális megrendelések is érkeznek. Itt például egy szülinapi tortás remekmű látható:
 
 
Arról nem szól a fáma, hogy a tradicionális pizzakészítőknek hogy tetszenek Dos Santos elvetemült pizzakreációi, de követőinek a számából arra következtetek, hogy a világnak kellenek, a dinnyés pizzák!
 

És ezt olvatad már az ízHUSZÁR magazinon?

5 életmentő kaja, ami nem hiányozhat egy egyetemista konyhájából

(via: MUNCHIES)

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!