Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy spanyol krumpliszedő hölgy Donald Trump hasonmása - és tényleg, mint két tojás!

Megvan Trump elveszett ikertestvére? Méghozzá Spanyolországban? A krumpliföldeken? És egy szimpatikus hölgy az? MI VAN?!

Megtalálták Trump elveszett ikertestvérét - na jó, csak a doppelgangerét. Egy kedves spanyol földművelő hölgy az, Dolores Leis Antelo, a képet pedig, amin épp a spanyol krumpliföldek kellős közepén áll hátára vetett ásóval, távolba révedő tekintetével, Trump-frizurájával, éppen szétszedi az internet népe. Ugyanis egy az egyben úgy fest rajta, mint az USA elnöke, nincs mese.

A fotós - aki a hölgyet egyébként egy teljesen más témakörben interjúvolta és örökítette meg Cabana de Bergantiños-ban - a kép posztolásakor még nem sejtette, milyen lavinát indít el, hiszen neki állítólag fel sem tűnt a hasonlóság. A kommentelők  azonban rögtön kapcsoltak és reagáltak: ez bizony Trump női kiadásban! 

Dolores 40 éve vidéken él férjével, se mobiltelefonja, se számítógépe nincs, szóval igen meglepte a hirtelen jött hírnév. A felhasználók #SenoraTrump hashtaggel osztják a képét, ő pedig a hírek szerint pusztán hajának tudja be a hasonlóságot.

"El vagyok bűvölve" - nyilatkozta.

Kérdés, hogy A miniszterelnök úr vajon mit gondol erről.

NÉZZÜK akkor a hölgyet:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P a u l a (@trintadenovembro) által megosztott bejegyzés,

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!