Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tanulj emutojást sütni egy 106 éves indiai YouTube-bloggertől!

Nem titok, hogy a YouTube-on bármit megtalálsz és bármit megtanulhatsz, beleértve a görögdinnyés csirke elkészítését is egy 106 éves nénitől.
Sokféle főzős, és konyhai vlog kering a YouTube-on. Van közöttük egészen bizarr is. De egyik sem olyan szívmelengető és érdekes, mint Mastanamma Nagyi főzősulija.
 
A 106 éves hölgy a világ legidősebb youtubere, aki már túl van a kétszázadik videóján, és egy pillanatra sem lassít!
 
 
The Country Foods nevű YouTube csatornáján, amelyet Karre Laxman, Mastanamma nagyi dédunokája indított, az idős hölgy mesél az életéről miközben egészen változatos kajákat főz, a hagyományos indiai curry-től a saját készítésű KFC csirkéig. Néhány videónak van ugyan angol felirata, de ha nem akarjuk reprodukálni a fogásokat, nem is igazán van szükség arra, hogy pontosan értsük, mit csinál a nagyi. Innen a távolból szeretnék hatalmas pacsit küldeni a családjának, mert nagyon jó arcnak tűnik az idős hölgy! 
 
,,Az első videónkat amiben szerepelt, közel 3 millióan látták. Feltöltöttünk hát egy másikat is 'Nagyi dinnyés csirkét csinál' címmel, és az is egyből elterjedt a hálón." - mondta Shrinath Reddy a The Country Foods csatorna egyik kreatív munkatársa. ,,Valami természetes varázsa van a receptjeinek és annak, ahogyan főz. A YouTube-nak köszönhetően pedig az emberek világszerte láthatják, milyen szenvedélyes!"
 
 
Ez a YouTube csatorna csak egy újabb fejezet a sokat megélt hölgy életében. 11 évesen ment férjhez, 22 évesen özvegy lett, és egyedül maradt 5 gyerekkel. Dolgozott építkezéseken, a falujához közeli földeken napszámosként, később pedig egy hotelben szakácsként. 
 
"A férjem kedves ember volt, sokszor hiányzik." - mondta az egyik videóban - "Megkérdeztem, mielőtt meghalt: 'Van 5 gyerekünk, hogy fogom kibírni nélküled?' Ő megfogta a kezem és annyit mondott: 'Te egy nagyon okos és erős nő vagy. Túléled!'"
 
Milyen igaza lett! Kövesd te is nyomon az indiai hölgy videóit, és vegyél róla példát! Így is meg lehet öregedni.
 
(via: MUNCHIES)
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!