Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teremts hagyományt! Rendezz meghitt karácsonyi brunch-ot a barátaidnak

Noha nálunk nem szokás, de miért ne lehetne vacsora helyett reggelivel ünnepelni a barátokkal a karácsonyt? 

Az ünnepi rohanásban nehéz összehozni egy találkát a barátokkal. Könnyen lehet, ha nem délután-este felé próbáltok meg találkozni, hanem egy ráérős brunch-ot hoztok össze, könnyebben találtok közös időpontot, ráadásul egy könnyű, laza reggeli segíthet kipihenni a bejglitúladagolást is. Ha megfogadod tippjeinket, jól fog sikerülni a te ünnepi reggelid is.

  • Az ételeket nem kell túlgondolni. Egy gusztusos hidegtál is tökéletes választás, de hollandi mártással megbolondított Eggs Benedictben, vagy egy jó adag amerikai palacsintában sem fogtok csalódni. Ha igazán laza reggelt szeretnétek, beszéljétek meg, hogy mindenki hoz valamit, így senkinek nem kell megszakadnia az előkészületek miatt. 
  • Akár úgy döntesz, te gondoskodsz minden finomságról, akár batyusbált rendezel, előre szerezd be az alapanyagokat, amelyekből el fogod készíteni a reggeli finomságokat! Az ünnepek idején nagyban változik a boltok nyitvatartása, így ügyelj arra, ne maradj hoppon. Ha kedvenc cukrászdád, pékséged nyitva tart, onnan is beszerezhetsz  finomságokat, amelyeket friss gyümölcsökkel, turmixokkal tudsz feldobni. Ügyesen és ízlésesen akár a karácsonyi maradékot is felszolgálhatod. Egy hideg sült reggel is jól esik az embernek.
  • Gondoskodj arról, hogy a vendégeid kényelembe helyezhessék magukat, készülj meleg takarókkal!

  • Állíts össze a nyugis, kellemes playlistet!
  • Szerezz be pár zöld ágat asztaldísznek, mert a borongós téli időben kevés dolog dobja föl jobban az embert, mint ezeknek a látványa. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

12 dolog, amire egy séf vágyik karácsonykor

via Town and Country

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!