Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

,,A világ összes csokiját szeretném" - Megkérdeztük, a gyerekek mit szeretnének kapni a Mikulástól

A gyerekek szeretik az édességeket, és mi Mikuláskor jól el is halmozzuk őket minden földi jóval. De melyek az ő kedvenc finomságaik?
Emlékezz vissza, kisgyerekként mennyire vártad az ablakpárkányra kirakott cipődbe érkező finomságokat. Ha szerencsés voltál, és főleg ha egész évben nagyon jó gyerek voltál, akkor csokik, cukrok és más nyalánkságok vártak rád december hatodikán, reggel. Persze, néha virgács is kukucskált kifelé a bakancsból, de az a legjobbakkal is megesik.
 

Kedvenc ovisainkat kérdeztük arról, mit szeretnének találni december hatodikának reggelén a csizmájukban. Faggattuk őket arról is, melyik a kedvenc csokijuk, és hogy melyik az az édesség, amit nem szeretnek. Ráadásképpen a gyerkőcök énekeltek nekünk hamisítatlan ünnepi dalokat:

Persze, ha kisgyereked van, vigyázz, hogy ne tömje be az összes mikuláscsokit egy szempillantás alatt. Adj neki nyugodtan a finomságból, hiszen azt "neki hozta a Mikulás". De ne csak a gyerekeké legyen ez a nap! Jutalmazd meg magad is egy kis kocka vagy egy jó nagy tábla csokival! Éljenek az ünnepek.
 

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

"Mindent kóstolj meg, mielőtt azt mondod rá, hogy fúj!" - VIDEÓ

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!