Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Világhírű a Bergdorf Goodman amerikai luxusáruház karácsonyi kirakata - ez az idei, cukorkás verzió!

Ha szereted az elérhetetlen luxust (nézegetni), és imádsz elegáns üzletekben (bóklászni), akkor a New York-i Bergdorf áruház világhírű karácsonyi dekorját is élvezni fogod.

Ha New Yorkban jársz, és bírod a giccses, "a több az több" ars poeticára építő luxusáruházakat, akkor a Bergdorf Goodman messze földön híres karácsonyi kirakatát (és teljes belső designját) muszáj lesz megnézned. Tüzetesen. Minden évben nagyot robban az őrületesen színes és látványos designatombomba, melynek fő tematikája az édesség -  és ez idén sem volt másképp.

A 5th Avenue ikonikus boltja nem spórol a látnivalókkal, ha a vásárlók becsalogatásáról van szó, az egyszer biztos!

Mi is a Bergdorf Goodman?

1899-ben Herman Bergdorf, elzászi származású bevándorló női szabóságot nyitott a Union Square-nél, Edwin Goodman később felvásárolta - innen ered a név. 1928-ban az áruház elfoglalta mai helyét a Fifth Avenue 754. szám alatt. Az első üzlet volt, ahol készruhákat kínáltak a vevőiknek amerikai és francia divat szerint. Később saját parfümmel, bundaszalonnal, szépségszalonnal, fürdővel bővültek. Mai napig ez az egyetlen egységük működik - a minőség megőrzése érdekében.

Kirakataik nemzetközileg is elismert látványosságnak számítanak.

A 2018-as kirakat és berendezés is bővelkedik az édes finomságokban - cukorkafejű próbababák, óriás candy cane-ek (csíkos karácsonyi nyalókák), vattacukorszobrok, mézeskalácsházak, neonszínek, esztétikus káosz és művészi giccs.

Ezt a cikkünket láttad?

Ti karácsonykor sem esztek “semmit”? - avagy lássuk, milyen egy isteni vegán karácsonyi menü

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!