borosregina

borosregina

mióta tag: 2014. 01. 09.

lakóhely:

Budapest

születésnap:

1920. 07. 18.

rólam:

Három évig éltem Spanyolországban, az akkor világelső három Michelin csillagos El Bulli étteremtől néhány kilométerre, itt kezdődött majdnem 10 éve elköteleződésem a gasztronómia iránt. Étterem kritikák és gasztronómiai trendek, speciális irányzatok elemzésével kezdtem a szakírást, részben a DiningGuide portál hasábjain, a Nosalty oldalán, illetve saját gasztroblogomon a Gasztrobizarr.blog.hu-n. Jónéhány - azóta a legnépszerűbb gourmet boltok és kávézókká vált - üzlet felfuttatásában vettem részt, social media tartalomépítéssel, kampányokkal és PR eszközökkel. 2012-ben kitaláltam a Macaron Nap rendezvényt, amely Magyarországon berobbantotta a macaron elterjedését, a rendezvény kiugró sikere váratlanul érte mind a szakmát, mind a tömeg médiumokat, a rendezvény azóta is egyre növekvő sikerrel fut. 2014-ben az éttermek Ubereként aposztrofált Yummber, közösségi vendéglátó rendszer (startup) társalapítójaként hatalmas média érdeklődést sikerült generálni, és több nagy sikerű kampányt terveztem a cégnek. Elsősorban a csúcsgasztronómia területén több étterem kommunikációs tanácsadójaként dolgoztam, jelenleg az OXO Labs kockázati tőkebefektető cég kommunikációs ügynökségének a Blastoff Creative Agency vezetője vagyok.

kedvenc NoSalty receptem:

hobbi:

fotózás, főzés, olvasás

weboldalam:

gasztrobizarr.blog.hu