Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

24 órás savanyúság

24 órás savanyúság
24 órás savanyúság
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. Azóta gyakran elkészítem!!

hozzávalók / 10 adag

A zöldségek

A felöntőlé

ajánlat

Szinte minden húsos ételhez ajánlom!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat megmossuk, felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Az egészet egy nagy, jól zárható vödörbe tesszük.
  2. Elkészítjük a levet hozzá és ráöntjük. Nem fogja ellepni a savanyúságot a lé, csak egy nap múlva fog annyi levet engedni, de utána már fogyasztható is, vagy aki szeretné, üvegekbe töltheti, és mehet a kamrába.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 16 200
elküldve: 3
receptkönyvben: 109
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Rezeda

Mióta szakács: 2012.03.08.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret
adag: 10 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

házi savanyúság, csalamádé házilag, gyors savanyúság házilag

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Timancs
Timancs Tue, 2014-02-11 16:21

Muszáj bele a szalicil, ha kevesebb adagot készítek? 1-2 hét alatt csak nem esik baja, ugye? Borkén meg csak a színe miatt kéne bele, igaz?

petra26
Rezeda / petra26 Tue, 2014-02-11 19:32

Kedves Timancs!

Én ezek nékül még nem próbáltam.De szerintem ha nem teszed bele egyiket sem úgy is elkészíthető...legfeljebb a hűtőben tartod míg el nem fogy!!

323
káposzta 2.5 kg
uborka 2 kg
paprika 2 kg
vöröshagyma 1 kg
sárgarépa 3 közepes db
10 dkg
cukor 40 dkg
ecet 6 dl
szalicil 1 ek
borkén 1 kávéskanál