Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 rétegű házi fagyi

3 rétegű házi fagyi
3 rétegű házi fagyi
45 perc / előkészület: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Házi Vienettát szerettem volna csinálni, és egész szépen sikerült is. :) Csak ajánlani tudom! Több kép a készítésről itt.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Verjük fel a habtejszínt a porcukorral, osszuk 3 részre.
  2. Az egyikhez adjuk hozzá a joghurtot és a gyümölcsöket.
  3. A másikhoz keverjük a gesztenyepürét és 1 ek olvasztott csokit.
  4. Két kis kenyérsütő tepsit béleljünk ki alufóliával.
  5. Kenjük az aljukra a gesztenyés habot, és csurgassunk rá egy kis olvasztott csokit. Majd kenjük rá a sima tejszínes habot, megint csokit, és végül az epres habbal fedjük be őket.
  6. Tegyük be őket a mélyhűtőbe, pár óra múlva kész is.
  • tepsi mérete: 20×10 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 411
elküldve: 4
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Habcsók Mézi

Mióta szakács: 2011.09.05.
66 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: fagyitorta
hasonló kategóriák: vaníliafagyi, gyümölcsfagyi, házi fagyi, karamellfagyi, fagyikehely, parfé, sorbet

egyéb elnevezések

réteges fagyi, házi fagyi, tejszínes gyümölcsfagyi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

242
habtejszín 500 ml
vaníliás cukor 1 csomag
porcukor 3 ek
gyümölcsjoghurt 300 ml
csokoládé 100 g
gesztenyemassza 200 g
erdei gyümölcs mix 300 g