Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Áfonyás cookie 2.

Áfonyás cookie 2.
Áfonyás cookie 2.
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi ropogós keksz reggelire teához, vagy csak rágcsálni valamit.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Zabpehelyimádóknak :D.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük.
  2. Utána hozzákeverjük a tojásokat, tovább habosítjuk.
  3. A száraz hozzávalókat a zabpehely és áfonya kivételével összekeverjük, és lassan beledolgozzuk az tojásos masszába.
  4. Ezután belekeverjük a zabpelyhet, utána az áfonyát.
  5. Két kanál segítségével sütőpapíros tepsire szaggatjuk, ne rakjuk túl sűrűn, mert szétlapulnak.
  6. Sütőben megsütjük. Akkor jó, ha a felszíne kicsit repedezett.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 485
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Judit111

Mióta szakács: 2010.09.17.
3 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

zabpelyhes cookie, zabpelyhes keksz, áfonyás keksz, keksz

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1020
napraforgó olaj 1.25 dl
cukor 1 bögre
tojás 2 db
vaníliás cukor 1 csomag
finomliszt 1.25 bögre
sütőpor 1 csomag
fahéj 1 tk
1 csipet
zabpehely 3 bögre
aszalt gyümölcsök 10 dkg