Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Áfonyás-epres paleo muffin

Áfonyás-epres paleo muffin
Áfonyás-epres paleo muffin
32 perc / előkészület: 15 perc sütés: 17 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a muffint! Ez a gyümölcsökkel gazdagított változat nálunk a nyár slágere!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet, a só és a sütőport egy tálban összekeverjük, és félretesszük.
  2. A tojásokat a mézzel - helyettesíthető agave sziruppal is- kihabosítjuk.
  3. A habosított tojásokhoz hozzáadjuk a tejet, a kókuszzsírt és a lisztes keveréket, majd csomómentesre keverjük.
  4. A kikevert tésztamasszához adjuk az egész áfonyákat, illetve a félbe vagy negyedbe vágott eperdarabokat.
  5. A muffinsütőformát kibéleljük muffinpapírral, és kb. háromnegyedig rakjuk a gyümölcsös masszával, majd 170 fokos előmelegített sütőben kb. 15-17 percig, tűpróbáig sütjük
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 670
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

BPÉvike

Mióta szakács: 2016.08.07.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: muffin
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

paleo muffin, reform muffin

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

770
gluténmentes lisztkeverék 30 dkg
gluténmentes sütőpor 1 csomag
1 csipet
tojás 2 db
kókuszzsír 7 dkg
zabtej 1.5 dl
eper 15 dkg
áfonya 7 dkg
méz 5 ek